Jean Moscopol - În țara-n care m-am născut

Valentina Marin
Valentina Marin

Din păcate eu şi familia mea suntem pribegi de 15 ani !!! Mi -e dor de căsuța mea , mi-e dor de mama mea , de strada , oraşul şi țara unde m -am născut .😔😔😔😔😔😔😔😔😧😧😧😧😧😢😢😢😢❤💛💙

Acum 3 Zile
ana maria - crina
ana maria - crina

Îmi rupe sufletul ...

Acum lună
Marius Costin
Marius Costin

Inca nu stiu din ce an este, dar cu regret cunosc ca sentimentele de atunci nu s-au schimbat inca

Acum 3 luni
Sandy Belle
Sandy Belle

Ce fel de monstru abject, mutilat sufleteste, trebuie sa fii sa dai dislike aici ? Dementule, ticalosule, sper sa revii, sa citesti comm meu si apoi sa mori.

Acum 4 luni
Iulian Vasilescu
Iulian Vasilescu

nu trebuie decat sa cunosti istoria adevarata ca sa-ti dai seama ca Romania Regala nu avea nimic in comun cu comunismul , bolsevismul, socialismul stiintific sau cum s-o mai numi el... Romania Monarhica era o tara iubita de oamenii sai , iar Regii puneau inaintea interesului personal , interesul Tarii. Azi, dintre cei care ne conduc, cine mai face asta ?!

Acum 4 luni
Emil Crasovschi
Emil Crasovschi

Nene, învață istorie. După război, toți s-au decorat între ei. Știi cine a primit ordinul Victoria? Dacă nu, îți spun eu, învață și nu mai debita propagandă rusă. Au primit decorația: Regele George al VI-lea al Marii Britanii, președintele Truman, Generalul Marshall, generalul Eisenhower și regele Mihai. Care din cei de mai sus crezi că era omul lui stalin? Spun eu că niciunul nu era.

Acum lună
Un om dubios
Un om dubios

De aia a fost decorat de sovietici 😂

Acum 4 luni
Sandy Belle
Sandy Belle

Aveti atata dreptate !. Si nu numai azi, de la abdicarea fortata a Majestatii Sale incoace, toti au fost niste lepadaturi, totul numai pt ei. Tara era/este numai la modul declarativ.

Acum 4 luni
KINGOFORANGE
KINGOFORANGE

Dumnezeu este cu poporul roman si cu dreptatea lui . Jean Moscopol e vocea care aduce , speranta poporului roman.

Acum 5 luni
alex ciocianu
alex ciocianu

VINDECA nevralgia de trigeman , parkinson , alzheimer , shocuri emotionale cu EXTRACT DE JUJUBE . Alex : 0735 415 965 ghidul dumneavoastra Jujubele, te mentin in forma, sporesc vitalitatea, hranesc splina si stomacul, stimuleaza circulatia sangelui si calmeaza sistemul nervos , Originare din China, jujubele se afla printre primele alimente biologic active . Conform preceptelor nutritiei moderne, jujubele sunt bogate in vitamine si au o valoare nutritionala si medicinala ridicata. Ingredientul principal al acestui excelent supliment nutritiv TIENS sunt jujubele din specia „Golden Silk”. Ingredientele bioactive ale jujubelor sunt conservate in intregime prin adoptarea unei descoperiri de ultima ora si a unor tehnologii patentate . Continutul bogat in vitamine si minerale al jujubelor are proprietatea de a purifica pielea si de a intineri celulele . Sunt bogate in complexul vitaminelor B. Au numeroase beneficii, precum stimularea metabolismului, mentinerea sanatatii pielii, a parului si unghiilor , stimularea functiilor sistemelor imunitar si nervos. Jujubele contin 18 din cei 24 de aminoacizi de care organismul are nevoie . Aminoacizii ajuta la formarea oaselor si mentinerea densitatii acestora, la formarea celulelor cutanate, a muschilor si a sangelui . Fortifica functionarea ficatului TIENS Extract de Jujube sprijina sistemul imunitar, combate oboseala , faciliteaza somnul, mentine forta fizica, calmeaza psihicul si hraneste sangele. Este considerat suplimentul ideal pentru oricine, indiferent de varsta .

Acum 5 luni
Firenze Dobre
Firenze Dobre

Hai ,lasa vrajeala! Du-te la munca si nu traii din escrocarea conationalilor! Marsh de-aici !

Acum 2 luni
Sandy Belle
Sandy Belle

Daca nu aveti ceva care vindeca prostia, nu e interesant.

Acum 4 luni
Fabbro di Roma
Fabbro di Roma

ai ceva pentru PsD-isti?

Acum 5 luni
Legionarul micoza
Legionarul micoza

'Sint lacrimi care n-au să sece, cât timp vor fi păgâni în ea" - jidanimea bolșevică ateistă care voia să distrugă TOTAL România și pe români, parțial ă reușit . Am ajuns azi în aceeași situație pentru că nu ne știm istoria, iar un popor care nu-și cunoaște istoria, riscă să o repete.

Acum 5 luni
Emil Crasovschi
Emil Crasovschi

Pe 10 august nu poporul a greșit, el a fost manipulat.

Acum lună
Maxim Viktor
Maxim Viktor

Legionar tradator de tara --??? sugi pula lui Dughin des ?? cati bani ii dai ?

Acum 3 luni
Sandy Belle
Sandy Belle

Legionarul, Un raspuns mult prea elaborat pt o retardata care emite doar clisee pt ca mai mult nu poate.

Acum 4 luni
Sandy Belle
Sandy Belle

Andreea, daca esti ticaloasa e strict problema ta, dar sa fii si atat de proasta sa faci public acest lucru, le ce-ti foloseste ?

Acum 4 luni
Legionarul micoza
Legionarul micoza

Andreea C Vită oligofrenă, dacă dezvălui istoria ADEVĂRATĂ, nu aia pe care jidovii tăi bolșevici ne-o bagă pe gât de 73 de ani, sunt neo nazist?România arată așa, nu are intelectuali, oameni politici patrioți inteligenti si onești, tocmai din cauză că tot ce a fost de valoare, de la țăran la academician, a fost exterminat la ordinul Moscovei, prin slugile iudeo-bolșevice între 1944-1965!

Acum 5 luni
Czirjak Ciprian
Czirjak Ciprian

https://youtu.be/gjUrqPPTV9A

Acum 5 luni

următor