Atrocitati Naziste

 • Publicat pe Acum 2 ani

  Atentie, Cad Mere!Atentie, Cad Mere!

  Durată: 9:35

  Lumea a fost martora uneia dintre cele mai intunecate perioade din istoria umana in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
  Actele oribile de cruzime au atins si distrus vietile a milioane de oameni. 11 milioane de oameni au murit in timpul razboiului, din acestia jumatatea au fost evrei, barbati, femei si din ei un milion au fost copii.
  Ce urmeaza sa ascultati si urmariti este o parte din cele mai crude si inumane practici la care au fost supusi evreii dar si alte minoritati pe care nazistii le considerau periculoase sau nedemne de a fii in viata.
  Imaginile, vor arata violenta si cruzime, cu greu am gasit imagini care pot fi suportate, cele mai multe gasite au fost mult mai crude.
  Asa ca daca nu puteti suporta, va rog sa nu urmariti clipul.

  link-uri utile
  www.ushmm.org/wlc/en/article.php?ModuleId=10007387
  www.theholocaustexplained.org/ks3/the-final-solution/auschwitz-birkenau/meals/#.Vk4MCTbBJUS
  www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/auconditions.html
  www.theholocaustexplained.org/ks3/the-final-solution/auschwitz-birkenau/sanitation/#.Vk4XVzbBJUQ
  trove.nla.gov.au/ndp/del/article/17641023
  www.spiegel.de/international/europe/germany-s-wwii-occupation-of-poland-when-we-finish-nobody-is-left-alive-a-759095-3.html
  en.wikipedia.org/wiki/Nazi_Germany
  www.welikeviral.com/15-sinister-things-nazis-reign-will-give-shivers.html

  Facebook - facebook.com/AtentieCadMere
  twitter.com/AtentieCadMere
  Coloana sonora
  Kevin Macleod - Daybreaker
  Music copyright
  Creative Commons 3.0
  Attribution Share alike
  creativecommons.org

  amuzant  funny  de  ras  educativ  romania  romaneste  x6812  bucuresti  online  internet  haios  ponta  vremea  presedinte  blonda  deras  lol  fail  compilatie  compilation  atente  cad  mere  atentie  tare  interesant  meteo  pisica  ciudat  bizar  moarte  top  nazisti  evrei  holocaust  razboi  hitler  campus  lagare  lagar de concentrare  experimente  Auschwitz Concentration Camp (Film Subject)  

Pa Ma
Pa Ma

Dar de Holodomorul din Ucraina din 1930 cand evreii au ucis 10 milioane de ucrainieni cand o sa ne spui ? Dar de cei 300.000 romani basarabeni ucisi sau deportati ca sclavi in Siberia de catre evrei cand o sa ne spui ? Dar de comunismul evreiesc inventat condus si promovat de evrei peste tot in lume inclusiv in Romania cand o sa ne spui ?... ca cu holocaca-ul vostru cu cei 666 gazilioane de evrei (ingerasi nevinovati) non-stop spalati oamenii pe creer..

Acum 2 Zile
Pa Ma
Pa Ma

Evreii au fost dati afara de sute de ori din toate tarile si principatele in care s-au infiltrat.. de fiecare data total nevinovati :))). Asta e ca si cum m-ar da pe mine afara din 300 baruri iar eu as sustine ca am fost de fiecare data total nevinovat :)))

Acum 2 Zile
卐 AndreiAndrei 卐
卐 AndreiAndrei 卐

Ai inceput bine coaie, direct cu "legile împotriva evreilor" :)))

Acum 3 Zile
Q Dodge
Q Dodge

Jidan-Clean! Cel mai eficient si natural sapun, acum la toate magazinele Kaufland. Atentie, stoc limitat!

Acum 12 Zile
Bigg Dogg the Rapper
Bigg Dogg the Rapper

Ai uitat de noaptea cutitelor lungi.

Acum 15 Zile
Meme Man
Meme Man

(((atentie cad mere)))

Acum 18 Zile
Snowgaccha xmuffin
Snowgaccha xmuffin

Prietene, esti dobitoc

Acum 24 Zile
Oana Riscuta
Oana Riscuta

A facut sapun din ma-ta.

Acum lună
Loki
Loki

cati bani ai luat pe propaganda asta ieftina?

Acum lună
VinIL
VinIL

Acesta este clupul meu preferat. Străbunicul meu a salvat zeci de evrei ascunzândui în beciul casei;Acțiunea se petrece în Iași-Bivolari, și chear și in ziua de azi multi evrei trăiesc in Bivolari!

Acum lună
M a r I U s m
M a r I U s m

Învață sa citești bă cucheristule

Acum lună
Luci Alex
Luci Alex

Prea tare videoclipul

Acum lună
Fiera Carmen
Fiera Carmen

Naziștii au comis ca și comuniștii, atrocități de nedescris!Ce este mai grav, este faptul că mulți tineri astăzi, îi adoră pe naziști!

Acum lună
Pa Ma
Pa Ma

Fiera Carmen evreii tiganii arabii africanii sunt populatii si rase care DISTRUG civilizatia europeana... de populatiile astea invercau nazistii sa apere Europa si natiunile europene. Cei ce promoveaza si impun colonizarea Europei cu arabi si africani sunt in special evreii care doresc exterminarea popoarelor europene.

Acum 2 Zile
Fiera Carmen
Fiera Carmen

+Pa Ma ce sa petrecut acum 75 de ani,în timpul naziștilor sunt fapte și timpuri trecute!Pe mine mă îngrijorează,ce fac arabii in Europa actuala! Terorism și mai mult că sigur,distrugerea Europei!

Acum 2 Zile
Pa Ma
Pa Ma

Fiera Carmen Nazismul a fost o miscare de eliberare a popoarelor europene de parazitii evrei si tigani.. ce e rau in asta ? Evreii sunt excroci si sarlatani ce fortzeaza exterminarea popoarelor europene prin colonizare si amestecare rasiala cu arabi si africani iar tiganii sunt hoti si cersetori primitivi violenti si cu IQ scazut.

Acum 2 Zile
Ionut Vaidemireanu
Ionut Vaidemireanu

Și ceea ce este mai grav,este faptul că mulți tineri astăzi ,îi adoră pe democrații capitaliști.

Acum 18 Zile
Ionut Vaidemireanu
Ionut Vaidemireanu

Fiera Carmen Cele mai odioase crime au fost comise de democrațiile occidentale.Adică de capitaliști.Nu de către naziști sau comuniști.

Acum 18 Zile
Cristi Ceruleanu
Cristi Ceruleanu

Căutați pe Google "Judea declares war on Germany" Evreii au declarat război cu mult inainte ca Hitler sa le declare razboi lor. Și căutați să vedeți cati membrii din partidul nazist erau evrei sau jumătate evrei, Hitler nu ura evreii dar stia de căile lor manipulatoare. Si a atacat Polonia deoarece etnicii germani din Danzig erau uciși de evrei, nu putea sta cu mâinile in sân. Și cum se face că si Rusia a atacat Polonia alături de Germania dar aliații nu au declarat război și Rusiei ?

Acum lună
Pa Ma
Pa Ma

Cristi Ceruleanu Rusia tot de evrei era condusa dupa 1918. Evreii au ucis taru si-au impus comunismul evreiesc ca in orice alta tara dealtfel inclusiv in Romania. Lenin Beria Trotzky Kaganovici STALIN etc etc au fost toti evrei, nu rusi.

Acum 2 Zile
Pa Ma
Pa Ma

Cristi Ceruleanu Rusia tot de evrei era condusa dupa 1918. Evreii au ucis taru si-au impus comunismul evreiesc ca in orice alta tara dealtfel inclusiv in Romania. Lenin Beria Trotzky Kaganovici STALIN etc etc au fost toti evrei, nu rusi.

Acum 2 Zile
DariusINFINITE
DariusINFINITE

oooo,scary

Acum lună
Florin R&C sax
Florin R&C sax

Asta ne arata ca defapt omul este raul adevarat, omul nu stie decat sa distruga, sa omoare, sa strice, toate atrocitatile de pe pamant omul le-a cauzat

Acum lună
Munteanu Monica
Munteanu Monica

Nu pot sa cred ce rea e lumea. Unele lucruri le știam de la isorie Da și după ce am citit un roman istoric evrei nu aveau voie în parcuril la teatru și aceștia trebuia sa poarte o stea la piept evreii din nordul frantei mă refer la ei.

Acum lună
MagicWiter
MagicWiter

Am auzit si vazut destule la viata mea incat nu mai am reactie de lucruri barbare chiar daca am doar 14 ani

Acum lună
donvasea
donvasea

Vai de pula ta, nu esti sănătos la cap. Ai nevoie de ajutor

Acum lună
Joy
Joy

Te-a spala mass-media pe creier? Tu ai habar despre ce vorbesti ? Motivul pentru care Germania este o putere Globala acum, este ca au curatat jegurile de pe pamantul lor: Criminalii, Hotii, Evreii, Tradatorii, Politicienii. Hitler a fost un mare om care a actionat pentru popor in concordanta cu chemarea lui interioara. Povestile pe care le spui tu, sunt basme. Pacat ca imprastii prostia ta. Dispari.

Acum lună
Pa Ma
Pa Ma

Joy Nazismul a fost o miscare de ELIBERARE a popoarelor europene de parazitii evrei si tigani.. ce e rau in asta ?!?

Acum 2 Zile
Romanian Order Mapping
Romanian Order Mapping

Imi plac nazistiii

Acum lună
volkskommissar
volkskommissar

N-a fost nici bine..nici uman...DAR s-a terminat in 1945!!!! Azi 2018 se poate discuta istoric..dar vesnica spalare de creier a adus nefaste urmari asupra Germaniei..si daca Nu se schimba vederile o da ne inecam intr-0 mare de criminali africani,arabi si mai stie de unde... Castrarea mintala a 3/4 generatii e o catastrofa ptr europeni!! Trezeste-te europene!!! ... numai ca idee..☝️

Acum lună
Alexandru Stoica
Alexandru Stoica

Propaganda cu antisemitismul este inventata chiar de catre semiti,evrei,chiar si Holocaustul a fost finantat tot de evrei (asa ca faceti-va o idee mai clara despre ce sunt si ce fac evreii in lume).Tot evreii (unii dintre ei) L-au rastingnit pe Mantuitor.Nu sunt antisemit,nu urasc evreii pentru simplul fapt ca sunt evrei (cum nici pe tigani nu ii displac doar pentru ca sunt tigani) ci le urasc pacatele grave comise in toata istoria recenta a lumii.Evreii au infiintat sistemul bancar,darea cu dobanda,camataria moderna (legala),ei au finantat si finanteaza toate razboaiele,tot ei au infiintat si masoneria.Evreii pe scurt sunt slugile principale pe pamant ale diavolului,tatalui minciunii si ii indeplinesc acestuia planurile demonice.Ei au venit cu globalizarea,ei modifica,falsifica istoria natiilor si indobitocesc popoarele acestor state prin mass-media pe care o si detin.Ce am scris aici este doar o mica,dar importanta,parte din toate nenorocirile,problemele si pericolele create si implementate de acestia.Asa ca nu ai cum sa fii antisemit daca iti iubeste patria si credinta.Slava lui Dumnezeu! Amin!

Acum lună
Pa Ma
Pa Ma

Alexandru Stoica cei 666 gazilioane de evrei ucisi sunt o inventie evreiasca pentru obtinerea de beneficii financiare si politice de pe spatele europenilor naivi creduli si usor de fraierit.

Acum 2 Zile
Silviu Cojocariu
Silviu Cojocariu

Hh

Acum 2 luni
Krewella
Krewella

"Nu va speriați! Copiii sub 4 ani aveau bilet gratis!"

Acum 2 luni
Alex Rtffy
Alex Rtffy

Aristrocratii*

Acum 2 luni
Radu Stefan
Radu Stefan

Alex! (Sunt pe contul fratelui meu ) eu am fost odată pe Muntele Cozla la o terasa si m-am întâlnit cu un bătrân care vorbea engleza și mi-a spus că tatăl lui era în tren și el mi-a spus aceeași chestie. (Acum am văzut video-ul)

Acum 2 luni
Ionela Alexe
Ionela Alexe

In 2016 acest documentar m a ajutat sa iau 2 de 10 la istorie ❤️👏🏻👏🏻👏🏻 Felicitări pentru toată munca! Mult succes pe viitor

Acum 2 luni
fr br
fr br

Oy vey,cele 6 gorilioane de copii~((Atentie Cad Sheckeli))

Acum 2 luni
sergiu nistor
sergiu nistor

au trecut 73 de ani de la cea mai mare conflagratie pe care a cunoscut-o planeta si inca nu avem tendinta de a spune adevarul , tot ce ni se spune este doar despre nazisti cat de criminali au fost , cum ar fi sa ni se spuna cum evreii au tradat Germania in primul razboi mondial si astfel s-a creat statul israel ; cum ar fi sa ni se sublinieze faptul ca Germanii nu i-au linsat pe evrei in momentul in care au aflat ca ei au fost cauza pierderii razboiului ; chiar nu se aude nimic despre boicotul bancilor evreiesti fata de economia Germana si cum au reusit Germanii sa isi creasca economia fara bancile evreiesti , cum erau asupriti muncitorii Germani la ei acasa in fabricile evreiesti , cum au modificat aliatii la ordinul lui stalin (spargatorul de banci) lagarele de munca sa para a fi lagare de exterminare , cum de atunci cand pui la indoiala holocaustul poti fi inchis o buna perioada de timp chiar si in Romania (daca este un adevar de ce l-as pedepsi pe cel care il contesta ? imi este frica sa nu imi demonstreze contrariul?) atat de mult imi place sa ascult adevarul si atat de rar imi este dat sa il ascult .

Acum 2 luni
Catalin Avadani
Catalin Avadani

2:17 bilet gratis spre moarte

Acum 2 luni
Meme Man
Meme Man

Red pill.

Acum 2 luni
Meme Man
Meme Man

Minciuni

Acum 2 luni
Ofe Anghel
Ofe Anghel

Umanitatea a luat decizi atroce..

Acum 2 luni
FRNS Romania
FRNS Romania

Ai omorât omul, nu ideea!😉

Acum 2 luni
Claudia Ciobanu
Claudia Ciobanu

Eu sunt născută pe 9 noiembrie ...

Acum 3 luni
L3cTura WoM2
L3cTura WoM2

Daca mai traia hitler acuma nu mai erau ciorii care te face de ras pe ori unde mergi in lume

Acum 3 luni
alin buzoianu
alin buzoianu

Dacă nu interveneau americanii , in razboi, eram o natiune prosperă , asa am avut de-a face cu jugul comunist , puteam fi de atunci o EUROPĂ unită si vb germana .

Acum 3 luni
RobN
RobN

(((ATENTIE CAD MERE)))

Acum 3 luni
Petrisor Sergiu
Petrisor Sergiu

S

Acum 3 luni
Danciu Alex
Danciu Alex

Ai dreptate ce zici despre lagărele de concentratre naziste , acum 4 zile am fost in Polonia la Auswick . Vad ca unele poze le-ai scos din atacurile turistice de acolo

Acum 3 luni
adrian hutuleac
adrian hutuleac

Varianta învingătorilor !!

Acum 3 luni
Pa Ma
Pa Ma

adrian hutuleac varianta evreilor inventat pt beneficii financiare si politice pe spatele europenilor

Acum 2 Zile
Mihai I.
Mihai I.

Ahamm... da de atrocitatiile comuniste nu se stie??

Acum 4 luni
boss 40
boss 40

Daca exista articole nazista atuci exista si articole comunise...

Acum 4 luni
Golden Boy
Golden Boy

Pentru ce sa platesc bilet ca sa mor? :))))

Acum 4 luni
Kornell Medvejonok
Kornell Medvejonok

Faza aia cu ,, dar nu va speriati , copii de 4 ani aveau tren gratis " ma facut sa rad si dupa sa ma simt prost pentru ca am ras de acest tragic fapt

Acum 4 luni
Petrea Stancea
Petrea Stancea

Foarte dureros!!😣😣😣😣😣🔰🔰

Acum 4 luni
Peter Petrelli
Peter Petrelli

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭. Fie ca toți cei ce au suferit din cauza jigodiilor naziste sa fie acum într-un loc mai bun nu la Dumnezeu fiindcă el nu exista. Nimeni nu ar permite asemenea atrocități si sa ii lase sa scape nevinovați pe cei care le-au produs.

Acum 4 luni
patriotul patriot
patriotul patriot

Slab documentat, multe aberatii si inexactitati! In al doilea razboi mondial au murit peste 70 milioane de oameni din care aproximativ 47 de milioane au fost civili. De unde ai scos 11 milioane? Sapunul din evrei ramane un mit, nu s-a putut dovedi niciodata. Toate dovezile holocaustului provin de la Stalin si de la americani. Doar vorbe, fara nimic concret. Nu exista un document oficial semnat de Hitler in care se cere expres eliminarea evreilor. In lagărul de la Auschwitz, langa dormitoarele detinutilor, exista o piscina. Imi poti spune pentru ce era? In ce lagar al mortii sunt construite piscine pentru detinuti? :) Tu esti evreu, nu?

Acum 4 luni
COUNTER-STRIKE Montage
COUNTER-STRIKE Montage

Cat de chill e muzica dupa fundal. =))

Acum 4 luni
Marta Ciolacu
Marta Ciolacu

Nu spune nimeni ca nemtii au fost buni ba chiar din potriva dar hai sa fim seriosi. Incerci sa intelegi cat de cat ca incapeau 200 de persoane intr-un vagon de maxim 50 de persoane dar nu ai cum sa crezi ca incapeau 500.000 de persoane intr-un loc unde incapeau maxim 10.000 de persoane. Deci dupa parerea mea o parte din ceea ce spui tu este o aberatie grosolana. Adica de la 10.000 pana la 500.000 mai sunt 490.000 asa ca sa ii spui aceste lucruri unuia care nu aude pretenas.

Acum 4 luni
Hacker 69
Hacker 69

mai vreau un astfel de clip hai Alex Cosma

Acum 5 luni
Raluca Gabriela
Raluca Gabriela

3

Acum 5 luni
neptune
neptune

Si voi care credeați ca comunismul este rau

Acum 5 luni
Mihai ADM
Mihai ADM

Holocautul.. haha , mai documentati-va, nu e ceea ce pare

Acum 5 luni
Pa Ma
Pa Ma

Mihai ADM Holocaca-ul cu 666 gazilioane de evrei ucisi inventat de evrei pt beneficii financiare si politice pe spatele europenilor ca de obicei.

Acum 2 Zile
stopjoc2010
stopjoc2010

Trebuie un Hitler romanesc anti tigani. Ciorile care nu muncesc si fura merita acelasi tratament

Acum 5 luni
Flavius gameplay gameplay
Flavius gameplay gameplay

Sere nu e bine

Acum 6 luni
Pop Dan
Pop Dan

In lagarele naziste nu au fost ATROCITATI ................. au fost lagare de munca .......... nu mai MANIPULATI lumea cu propaganda ALIATA ..........

Acum 6 luni
Stan Livia
Stan Livia

Demoni!

Acum 6 luni
Deutch Schnitzel
Deutch Schnitzel

Nazisti erau oameni buni!

Acum 6 luni
hedo hewo
hedo hewo

Nu este normal să apreciezi astfel de atrocitați nu conteaza cine le-a facut .Nu meritau sa moara asa oameni acea . Ehh asta e .

Acum 6 luni
Andra Raluca Costan
Andra Raluca Costan

LOL

Acum 6 luni
Xardas _
Xardas _

Ai mai putea te rog sa mai faci clipuri pe tema asta ?? O partea a doua poate ??

Acum 6 luni
Jedi -master Nender
Jedi -master Nender

Dar de bolsevici si aliati ce mai zici?

Acum 6 luni
Nicoleta Karazan
Nicoleta Karazan

HAIL HYDRA

Acum 6 luni
Cultist
Cultist

░░░░░░░░░░░░░░▄▄▀▀██▀▄▄▒ ░░░░░░░░░░░░▄▀░▄▀▀░░░▒▒▀▀▄ ░░░░░░░░░░░▐░▄▀░░░░░░░░░░░█ ░░░░░░░░░░░▌▌▄▀▄▒░░░░░░░░░░█ ░░░░░░▄▄▄░▐▄▀▄▀▄▒░░▒▄▄▄▄░▄░░▌ ░░░░▄▀░▄░▐▐▄▀▄▀▒░░░▀░░░░▀░▄▀▐ ░░░█░▌░░▌░▐▐▀▄▀▒░░░▒▌██▐░░▌▄▐ ░░▐░▐░░░▐░▌▐▐░▐░░░░░░▀▀░░░░░▀▌ ░░▌░▌░░░░▌▐▄▀░▀▄▒░░░░░░░▄▀▄░░▐ ░▐▐░▌░░░░▐▐░▌▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▄▄▄░░░▌ ░▌░░▌▌░░░░▌░▐▄▀▄▀▄▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▄▄▀ ░▐░░▌▌░░░░▐░░▌▀▄▀▄▀█▄█▀█▀█▀ ░▌▌░▌▌░░░░░▌░▐▀▄▀▄▀▄▀▄█▄█▄ ▐░░░▐▐░░░░░▐▐░▌▄▀▄▀▄▀▄▀▀▀▄▀█ ▌▌░░░▌▌░░░░░█▐░▌▀▄▀▄▀▄▀▄▀░▄▐▄▄ ▌░░░░▐▐░░░░░░▀░▐▀▄▀▄▀▄▀░░░▀▀▄▀▌ ░░░░░░▌░░░░░▄▀█▄█▄▀▀░▀▄░░░░▀░▀▐ ░░░░░░▐░░░░░░░▌░░░░░░▐▐░▀▄▀▄▀▄▀ ░░░░░░░█░░░░░▐░░░▌░░░█▀▀▄▀▄▀▄▀ ░░░░░░░░▀▄░░▄▄▄▀▐▄▄▀▀ ░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄▀

Acum 7 luni
Akiba Slomo
Akiba Slomo

Minciuni jidănești. Ești jalnic.

Acum 7 luni
Mihail Voloşniovov
Mihail Voloşniovov

Macar ați auzit de Genrich Yagoda.... ei bine ştiți de ce origine era? ..... EVREU, care era responsabil de Holodomor care a omorat vreo 10 milioane de oamnei, a fost primul şef NKDV şi tot el a fost victima a propriilor acțiuni. Bine ca s-a gandit prostu de Stalin sa il execute în 1938, altfel cine ştie ce facea în timpul razboiului. Hitler era un copilaş pe lânga Yagoda la numarul de victime

Acum 7 luni
Label
Label

Doar eu caut comentariul lui Adolf Hitler ( User Vechi ) ? 😂😂😊

Acum 7 luni
Mate Gabor
Mate Gabor

MA MIRA FAPTUL .CA INCA MAI SUNT NAZISTI MULTI CARE AU COMENTAT. SA VA FUT IN GURA CARE MAI TINETI CU NAZISTII

Acum 7 luni
Camion Driver
Camion Driver

Nein!! Nein!! Nein!!!

Acum 8 luni
hoitulnefe1
hoitulnefe1

vrajeala de 2 lei,minciuni atat de uzate,incat si jidanii s-au saturat de ele,bullshit,bullshit,bullshit,pardon,lolocaust

Acum 9 luni
Neddih Lous
Neddih Lous

un clip uimitor, felicitari

Acum 10 luni
Fat Farting Dog
Fat Farting Dog

Nu exista atrocitati naziste....

Acum 10 luni
Darius Leghezeu
Darius Leghezeu

saraci oameni de la AUSCHIWTZ

Acum 11 luni
Santa Daniel - Emanuel
Santa Daniel - Emanuel

Interesant,doamne ferește,să vedem după al treilea război mondial cum o să trebuiască să murim pentru alte nebuni ale lumi sau ale omeniri,mintia umană are doar pănă undeva dreptul,există si acel ceva care nu-i mai dă dreptul pentru ca atunci cănd de fiecare dată, a incercat să-si depăseasca atributile,a făcut ce a făcut (omul) ( de cănd a fost inventat,a incercat să-si vadă singur spatele iar cănd a ințeles dece nu sau etc ) tot om , cine sunt care tot lucră prin noi oameni de milioane de ani din generati in generati iar cu toată inteligenta,destepti si savanti nascuti in lume si in societatea din ziua de azi pe carei avem să tacă odată pentru că se vor da de gol chiar si cănd e vor incerca să nu mintă, Ne mănăncă șobolani pe toți pentru alți miloane de ani de aici in viitor , pentru ce a facut omenirea dea lungul existenței .de milioane de ani de cănd exista omenirea,lumea,universul,spatiul , etc doar rău a făcut.Omul are rolul lui,planta,animalul,pămăntul,universul etc.Nu s-a respectat ,s-a plătit,Noi in loc să trăim in pace si liniste,ne măncăm pe pămant,dinozauri si extrateresti se distreaza iar noi oameni ,intre noi ne omorăm cu sau prin așa zisele,imperi,sisteme,zei,vremuri,lideri,legi,dictatori,credinta,culori, facaturi ,descantece ,etc (dece )iar dacă vor descoperi că pămăntul nu-l mai vrea pe om Adam cu Eva să ne salveze sa iasă la ciupială sau la cerseală atunci cănd vine ziua aia cum au chemato (moartea) .De la formarea omeniri pănă azi sunt poate milioane de ani ,dacă sa făcut un lucru bun ,nimic Nu ai dreptul ,punct . Un singur lucru si am terminat BANIII !!!!

Acum 11 luni
4eVeR ÇİÇEK
4eVeR ÇİÇEK

*Nazismul era mai periculos ca Comunismul?* *aștept răspuns*

Acum an
4eVeR ÇİÇEK
4eVeR ÇİÇEK

Hao Asakura pentru umanitate în general. Câți și cum au avut de suferit... (da sigur, comunismul nu a fost periculos pentru voi) ați avut 2 conducători comuniști dacă nu mă înșel

Acum an
Hao Asakura
Hao Asakura

NATIONAL SOCIALISMUL a aparut ca reactie impotriva crimelor comuniste. In ce sens periculos ? Periculos pentru cine ? Pentru Romani si Romania ? In nici un caz.

Acum an
4eVeR ÇİÇEK
4eVeR ÇİÇEK

Mama, de ce ții lumânări în casă? Nu ai curent ? *la mișto*

Acum an
Beatrice Iasmina
Beatrice Iasmina

omg

Acum an
m07199007
m07199007

mi se pare amuzant cum atatia oameni cred ca holocaustul este o inventie. cat de orb sa fii sa crezi asa ceva?

Acum an
Hao Asakura
Hao Asakura

"cat de orb sa fii" N-am vazut pana acum nici un evreu mort prin inhalare de Zyklon-B

Acum an
Alin-Nicolae Pelin
Alin-Nicolae Pelin

wow

Acum an
gheorghe boss
gheorghe boss

romi

Acum an
Alex Alex91
Alex Alex91

va place acuma cu ii primeste tarile astea pe imigrani acuma vor sa le de a locuinte ii amenajeaza ..parinti nostri au lucrat o viata si nu le au dat noi o facem la fel acuma ..lor le da iar noi nimik vi se pare corect ..acuma de ce nu intervine america doar in razboaie intervin.. sa se mentina la nivel si sa fie in urcare de ce nu auzim ca mericani au luat 5000de imigranti si le au dat conditii nu mi se pare corect ...hei hitler..de ce i nu face dreptate acolo in tara lor daca vor sa o ajute nu merge cu tratate cucereste o si subjugo schimbai regimul si da le inapoi cetatenilor daca vrei sa i ajuti de ce sa i ajute tarile sarace sa ne strice economia ..de ce maa ..de ce.

Acum an
Alex Alex91
Alex Alex91

mdaa germania a pierdut ai ce i care au castigat au spus tot felul de lucru care sa i puna pe ei intr o postura buna iara ne a manipulat cu istoria lor falsa ..heil hitler poate nu as fi existat acum din cauza tatalui dar existam din cauza mamei ..nu cred ca omora toata polonia ..franta etc africa ..doar purifica popoarele le subjuga facea o noua randuire cine stie ce facea o tara in care traia toate aceste nationalitati o inpartea cumva ii dadea un nume interzicea poate sexul intre nationlitati sa fim puri toti astfel toate traditiile erau la nesfarsit acum dispar ...o liba care sa se vb peste tot o latina cv pe langa ce a pura facea el cv oare cum eraaa?o tara mai mult spus decat imperiu un regat cv cu capitala germania ceva de genu mai ceva ca si imperiul chinez ...nu mai intervenea america sau alte tari erau inferioare un vis maret oricum ..nu l judecati a facut germania puternica pe langa politiceni nostri care isi umple conturile..si vor dubai.. masini electrice cu incarcari prin parcari cum vedem acuma pt cetateni combustibilul produs doar pt vapoare ..agricultura.. avioane .restul economie pt a nu fi o problema cand vine vorba de un alt razboi..si pt a nu se razboi ca si americani pt petrol cu o face acuma cu tarile care produc si america trage sfori de ce ee condusa de evrei si mai ii o rasa nu stiu cum ii spune tot asa ca evreii bogati.cu toate ca politicieni ii vezi americani este perdeaua in fine asta e. ms ca ai citit tot.

Acum an
Vlog Production TM
Vlog Production TM

la ce mai trb bilet pt tren daca mori in chinuri acolo da copii macar mureau gratis si plateau saracii copii cu moartea deci nu era chiar gratis :-/

Acum an
Pere Adam
Pere Adam

Nici romanii nu au fost "usa de biserica" si guvernul roman si-a asumat vina la exterminarea a 450 000 de evrei in timpul WWII.  Cetateni pasnici neimnarmati  impreuna cu familile lor din Moldova si Basarabia,Aceasta crima de razboi a fost facuta de ostasii romani dupa ordinal lui Antonescu.ROMANIA ARE VINA LA OMORAREA CAM 8% din evreii care au fost omorati in timpul Holocaustului.

Acum an
hehe xD
hehe xD

(((atentie cad mere)))

Acum an
Meme Man
Meme Man

Imi place de tine. Cum te Cheama pe Facebook? As vrea sa vorbim.

Acum 18 Zile
Meme Man
Meme Man

Oy vey!...

Acum 18 Zile
MFker 21
MFker 21

hehe xD oy vey!

Acum 7 luni
Jeff 2005
Jeff 2005

Si ziceați ca eu sunt rău :)))

Acum an
Stefanut Stefan
Stefanut Stefan

iar astazi plaenta e condusa de evrei.... si ne distrug/mutileaza zilnic, mult mai rau.... hai ca deja le plangem de mila degeaba mizeriilor de oameni...

Acum an
Robert Mocanu
Robert Mocanu

Sau , ce ar fi sa nu mai promovezi propaganda evreiasca ? De ce nu faci un video despre atrocitatile comunistilor ? Si stim cu totii cine a creat comunismul , un tip pe nume Marx , care era... well , evreu :^) .

Acum an
Rick Astley
Rick Astley

Hitler nu era arian... acum stiu de ce s-a sinucis.

Acum an
Nick Bal
Nick Bal

Cam multe minciunele. Ia uite aici: https://www.youtube.com/watch?v=aGHUYMiQcws

Acum an
Jeff 2005
Jeff 2005

Și voi ziceați că era rău cu mine la putere !!!!

Acum an
Andrei Mocanita
Andrei Mocanita

Uite așa zicea un doctor nazist : -Ce se poate întâmpla dacă îi bag otrava în cap ?

Acum an
zeed
zeed

You speaking nazi, why? schould be speking tru German

Acum an
Capitanul
Capitanul

Care e diferenta intre un evreu si un cozonac? Cozonacul nu zgarie usa cuptorului

Acum an
Capitanul
Capitanul

Cate e diferenta dintre un evreu si o minge de baschet? In mingea de baschet nu se da cu piciorul

Acum an
Capitanul
Capitanul

Stiti care e diferenta intre mos craciun si evrei? Mosu intra pe cos, si evreii ies pe cos

Acum an
Pavel Adrian
Pavel Adrian

Nea aratatat la ora de istorie proful videiclipul

Acum an
Alex Ghinescu
Alex Ghinescu

Sunt puțin cam târziu aici, dar Nu credeți tot ce va este dat pe gat. Istoria este scrisa de învingători.

Acum an
Carnage the Is-3
Carnage the Is-3

Adica nu de nazisti de comunisti sau de capitalisti

Acum 7 luni

următor