În România, dacă vorbești despre casa pierdută de domnul Iohannis în instanță, ești cenzurat

 • Publicat pe Acum 3 ani

  Cristiana-Irina AnghelCristiana-Irina Anghel

  Durată: 5:17

  UPDATE: Șova nu a fost trimis la închisoare de către ICCJ. A primit arest la domiciliu. Voi, cei care va doriți sa vedeți cât mai mult sânge, mai comentați?! Doar s-a pronunțat o instanță!
  În România se minte - la greu - prin omisiune. În România întâi esti arestat și apoi judecat. În România defilezi încătușat și abia apoi, după ce opinia publică s-a sedimentat, ești judecat...
  În România ești cenzurat și calomniat dacă vorbești despre casa pierdută de domnul Iohannis printr-o decizie definită și irevocabilă...
  Dovada?! Discursul meu din Senat la încuviințarea cererii de reținere și arestare preventivă a senatorului Șova, cenzurat - ca de obicei - de presă...
  "Dar mai am un singur lucru de spus. Dacă tot le pasă unora de dreptate, de hoții din țară, și ne amenință, și ne spun că noi apărăm hoții, dați-mi voie să vă citesc două fraze. Și întreb: unde sunt apărătorii dreptății, ai justiției, în acest caz?! Citez:
  "Argumentul bunei credințe a primarului Iohannis a fost respins de judecători, deoarece soția lui Klaus Iohannis s-a pretins moștenitoarea lui Baștea Nicolae, cu ajutorul unor înscrisuri false, la Primăria Porumbacu de Jos, localitatea de baștinăa falșilor moștenitori.
  "Cauza ilicită izvorâtă din fraudarea legii ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde și asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, ... pârâtul Klaus Werner Iohannis nefiind apărat de prezumția de bună credință, față de amploarea operațiunii ilicite rezultată din hotărârile judecătorești definitive pronunțate" au consemnat judecătorii într-o decizie definitivă și irevocabilă, decizie despre care domnul Iohannis declară public că nu este bună... "

  Dan Şova (Person)  Cristiana Anghel  Senator Cristiana Anghel  Klaus Iohannis (Politician)  Politics (TV Genre)  Romania (Country)  

Mihai Radu
Mihai Radu

cred ca esti cam prost, nea Traiane! te bagi in seama fara sa ai nimic de spus!!!

Acum 3 ani
Traian M.
Traian M.

coana mare, cui ii pasa de dobitoace de la caracal ?

Acum 3 ani

următor